Betaalmogelijkheden

Bij Poppejanz heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden, u bepaalt zelf via welke mogelijkheid u betaalt.

 

iDEAL
Bij Poppejanz.nl kunt u gemakkelijk en snel betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank.
U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot of Triodos Bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDeal.
 

Overboeking per bank
Wanneer u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode “Overboeking” en vervolgens klikt op “Plaats bestelling” ontvangt u een orderbevestiging per mail. In deze orderbevestiging staan alle betaalgegevens om uw order te betalen per bank. Let er op dat u bij het overschrijven van de bedragen uw ordernummer als referentie gebruikt zodat wij deze kunnen koppelen met uw bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is zal de order bij ons worden verwerkt.
 
Pin of contant
U kunt uw order ook per pin of contact betalen bij het afhalen van uw bestelling in Ede. Wanneer u de order komt afhalen neem dan eerst contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat alle producten op voorraad zijn en gereed zijn voor afhaling.