Verzenden en afhalen

Verzenden
Wij zijn erg blij met uw bestelling en daarom worden bij ons alle bestellingen in Nederland vanaf € 75,00 GRATIS verzonden.  Wij verzenden de pakketten met DHL of POSTNL,  u ontvangt een dag vóór aflevering een e-mail bericht van de pakketservice met daarin het tijdstip van aflevering en een track & trace code. Met behulp van deze track & trace code kunt u het pakket real-time blijven volgen en exact zien hoe laat het wordt afgeleverd. Houd daarom uw mail altijd goed in de gaten, ook de ongewenste mail. De brievenbuspost wordt zonder track en trace verzonden. 

Wij streven ernaar om orders binnen 24uur te versturen en uiterlijk binnen 3 werkdagen bij u af te leveren. Voor vragen/opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. 


Afhalen
Uiteraard kunt u ook uw bestelling komen afhalen op ons adres in Elburg. Neem vooraf altijd contact op met de klantenservice zodat u zeker weet dat uw bestelling gereed staat. Wanneer u de bestelling komt afhalen kunt u eventueel ook betalen bij afhaling. Het adres is: Rijseart 6 8081 JE Elburg